Η εταιρεία Επωνυμία: Altec Integration και με αντικείμενο Η εταιρία Altec Integration ενδιαφέρεται να καλύψει 6 θέσεις Πρακτικής Άσκησης για τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής & Ηλεκτρονικής, οι οποίοι ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους, στο τμήμα της μηχανογραφικής υποστήριξης και υλοποίησης μεγάλων έργων πληροφορικής της Τεχνικής Διεύθυνσης της εταιρίας. επιθυμεί να απασχολήσει 6 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ   Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Η Altec Integration δραστηριοποιείτε στην ανάπτυξη και υλοποίηση έργων πληροφορικής και στην συντήρηση και υποστήριξη μηχανογραφικού εξοπλισμού, δικτύων και τηλεπικοινωνιών. Τα κύρια καθήκοντα των διαθέσιμων θέσεων είναι παραμετροποίηση μηχανογραφικού και δικτυακού εξοπλισμού έργων πληροφορικής, on site υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο στο περιβάλλον του πελάτη και επισκευές μηχανογραφικού εξοπλισμού στους χώρους της εταιρίας.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώσεις πληροφορικής, δυνατότητα επικοινωνίας στα Αγγλικά και δυνατότητα μόνιμης συνεργασίας.

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Πάτμου 12 Μαρούσι Αττικής

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   Πάτμου 12 Μαρούσι Αττικής
Τηλ.:   –
Ε-mail:   hr@altecgroup.gr
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   altecintegration.gr

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

Αρμόδιος:

ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

Όλα τα βιογραφικά θα πρέπει να έχουν τηλέφωνα επικοινωνίας. Θέσεις Πρακτικής Άσκησης:6 άτομα Τελειόφοιτοι/Πτυχιούχοι:Πανεπιστημίου/ΤΕΙ/ΙΕΚ Επωνυμία Εταιρείας: ALTEC ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ