Η εταιρεία Επωνυμία: ΚΥΡΙΤΣΗΣ Τ. – ΚΟΤΟΜΑΤΗ Ε. ΟΕ (LABTECH ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ) και με αντικείμενο Σχολή Πληροφορικής (Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1) που παρέχει εκπαίδευση σε Βασικές, Προχωρημένες και Επαγγελματικές δεξιότητες είτε με μάθημα στην Τάξη είτε με προγράμματα εξ αποστάσεως. Το ψηφιακό υλικό της Σχολής που παρέχεται στα εξ αποστάσεως προγράμματα κατασκευάζεται από την ίδια τη Σχολή. επιθυμεί να απασχολήσει 2 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Διοίκησης Επιχειρήσεων   Εμπορίας & Διαφήμισης   Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ   Μηχανικών Αυτοματισμού ΤΕ   Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

1. Γραμματειακή-Εκπαιδευτική Υποστήριξη (Στα καθήκοντα της θέσης είναι η Γραμματειακή υποστήριξη των λειτουργιών της Σχολής καθώς και η υποστήριξη – απάντηση ερωτήσεων μαθητών που κάνουν εξάσκηση) 2. Γραμματειακή Υποστήριξη – Συντήρηση Ψηφιακού Marketing & Διαφήμισης. (Στα καθήκοντα της θέσης είναι η Γραμματειακή υποστήριξη των λειτουργιών της Σχολής καθώς και η παροχή βοήθειας στη Συντήρηση και Οργάνωση της Ψηφιακής εικόνας και των διαφημιστικών εκστρατειών της Σχολής)

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Πολύ καλή γνώση εφαρμογών Office πιστοποιημένη (ECDL ή Globalcert ή MOS κλπ), επιθυμητή και προτιμητέα η γνώση Photoshop, HTML5, Google adwords επιθυμητή η γνώση διαχείρισης lms (κατά προτίμηση Moodle), πολύ καλή γνώση αγγλικών (πιστοποιημένη). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τομέα της εκπαίδευσης

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 60 ΝΙΚΑΙΑ (2ος Όροφος)

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 60 ΝΙΚΑΙΑ (2ος Όροφος)
Τηλ.:   2104256830
Ε-mail:   info@labtech.gr
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   www.labtech.gr

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2104256830

Αρμόδιος:

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

Επιθυμητό διάστημα απασχόλησης από μέσα Μαρτίου 2017 και για ένα εξάμηνο. Στους φοιτητές που θα κάνουν την Πρακτική άσκηση θα παρασχεθεί πλήρης εκπαίδευση στα αντικείμενα των Επαγγελματικών δεξιοτήτων καθώς και εκπαίδευση στην παραγωγή ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού.