Η εταιρεία Επωνυμία: General Mills Ελλάς και με αντικείμενο Η General Mills είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής και εμπορίας τροφίμων παγκοσμίως. Λειτουργεί σε περισσότερες από 100 χώρες και διαθέτει πάνω από 100 εμπορικά σήματα, συμπεριλαμβανομένων των Pillsbury, H?agen-Dazs, Nature Valley, Betty Crocker, Green Giant, Old El Paso, Yoplait. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Μινεσότα των ΗΠΑ και ο ετήσιος τζίρος του ομίλου ξεπερνά τα 17.8 δις δολάρια. Η General Mills Ελλάς έχει έδρα στην Κηφισιά και το Εργοστάσιο της βρίσκεται στα Οινόφυτα Βοιωτίας, όπου παράγονται τα προϊόντα Betty Crocker και Pillsbury.επιθυμεί να απασχολήσει 1 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Η General Mills Hellas, αναζητά άμεσα για πρακτική άσκηση στο Εργοστάσιο της στα Οινόφυτα Βοιωτίας*: Τεχνικό Πληροφορικής (Intern/ITS 1018) Ο φοιτητής θα έχει την ευκαιρία να απασχοληθεί στο Τεχνικό Τμήμα και να γνωρίσει τα συστήματα, τις διαδικασίες και το εργασιακό περιβάλλον μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας. Θα εμπλακεί κυρίως στην υποστήριξη, την εξυπηρέτηση και την επίλυση προβλημάτων σχετικά με τους υπολογιστές, τα υποστηρικτικά συστήματα και το hardware της εταιρίας.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Απαιτούμενα Προσόντα -Τελειόφοιτος τμήματος (ΤΕΙ) Μηχανικών Πληροφορικής (ή άλλου συναφούς) με δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης -Πολύ καλή χρήση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας -Πολύ καλές επικοινωνιακές δεξιότητες -Ομαδικό πνεύμα και ανάπτυξη πρωτοβουλιών -Προθυμία εξυπηρέτησης και επίλυσης προβλημάτων Επιθυμητά Προσόντα: Γνώση κάποιου από τα παρακάτω προγράμματα: MS Exchange Server, MS Active Directory, Computer Networks, Windows 7/10, Internet Administration, Microsoft Windows Server, VPN/RDP, Scripting/ Powershell.

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Οινόφυτα Βοιωτίας, Θέση Καμίνι, 32011

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   Οινόφυτα Βοιωτίας, Θέση Καμίνι, 32011
Τηλ.:   2262049000
Ε-mail:   Greece.Careers@genmills.com
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   https://www.generalmills.com

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2262049000

Αρμόδιος:

Αλεξάνδρα Κόλλια

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες που πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να λάβουν εργασιακή εμπειρία σε ένα δυναμικό περιβάλλον, να στείλουν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Greece.Careers@genmills.com, αναφέροντας το σχετικό κωδικό της θέσης. Δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς στο εργοστάσιο με λεωφορείο της εταιρίας από και προς τα κεντρικά μας γραφεία στην Κηφισιά (Ανδρέα Μεταξά 6).