ΌΜΙΛΟΣ NEW YORK COLLEGE
To New York College είναι ένας όμιλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρουν υψηλής ποιότητας πολυπολιτισμική εκπαίδευση μέσω των ακαδημαϊκών συνεργασιών με διακεκριμένα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

ΠΟΡΕΊΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΕΣ
Το New York College προσφέρει Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά πτυχία σε ένα ευρύ πεδίο ειδικοτήτων μέσω των ακαδημαϊκών συνεργασιών του με πανεπιστήμια από Αμερική και Ευρώπη: State University of New York/Empire State College (Η.Π.Α.), University of Greenwich, University of Bolton (Αγγλία), University (Αγγλία) Toulouse (Γαλλία).

ΤΟ 1998 το New York College ίδρυσε το UNIVERSITY OF NEW YORK στην Πράγα, στην Δημοκρατία της Τσεχίας, το πρώτο ιδιωτικό ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης, αναγνωρισμένο από το Τσέχικο Υπουργείο Παιδείας.   ΤΟ 2001, ιδρύθηκε το New York College Θεσσαλονίκης. Το 2002 το New York College ίδρυσε το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στα Τίρανα της Αλβανίας, το UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANΑ.

Ο Όμιλος συνεχίζει να εξελίσσεται μέσω της σύναψης νέων συνεργασιών, της προσφοράς νέων προγραμμάτων, και της συνεχούς βελτίωσης των εγκαταστάσεων του. Επισκευθείτε τον ιστότοπό μας για να μάθετε περισσότερα.

 

ΘΈΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΉ ΕΞΆΣΚΗΣΗ:
2 ΘΈΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΜΉΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΊΟΥ και 2 θέσεις στο τμήμα πληροφορικής με ημερομηνία έναρξης: Σεπτέμβριος 2018 (Άμεση Έναρξη)

ΠΡΟΣΌΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΊΩΝ ΘΈΣΕΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΊΟΥ
* Βασικές Γνώσεις Λογιστικής
* Καλή γνώση αγγλικών
* Καλή γνώση υπολογιστών
* Διάθεση για μάθηση και συνεργασία

ΠΡΟΣΌΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΊΩΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ

*  Βασικές Γνώσεις Πληροφορικής
*  Καλή Γνώση Αγγλικών
*  Διάθεση για μάθηση και συνεργασία

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνα Σαρδίνη
Human Resources Manager
New York College