Η εταιρεία Επωνυμία: ΑΓΓ.ΔΕΛΑΒΙΝΙΑΣ-ΜΙΧ.ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ ΟΕ και με αντικείμενο Το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπειάς Sports Rehab(διακριτικός τίτλος) αποτελεί ένα πλήρως εξοπλισμένο, και σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, εργαστήριο φυσικοθεραπείας με έμφαση στην πρόληψη, αξιολόγηση και αποκατάσταση κυρίως ορθοπαιδικών παθήσεων, μυοσκελετικών κακώσεων και αθλητικών τραυματισμών. Την πλειοψηφία των ασθενών αποτελεούν εργαζόμενοι, αθλούμενοι, ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές και χορευτές. Το προσωπικό της Sports Rehab είναι απόφοιτοι του τμήματος φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας με μεταπτυχιακή εξειδίκευση. Η εταιρία λειτουργεί εδώ και 9 έτη, τα τελευταία δύο σε ακόμα πιο ευρύχωρες και άνετες εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο Αττικής. επιθυμεί να απασχολήσει 1φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Φυσικοθεραπεία     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Ο φοιτητής/φοιτήτρια που θα απασχοληθεί στην εταιρία μας θα έχει παραπλήσια καθήκοντα με το ήδη υπάρχον προσωπικό (λήψη ιστορικού, αξιολόγηση ασθενή, κατάρτιση προγράμματος πρόληψης ή αποκατάστασης, επαναξιολόγηση ασθενή κτλ). Επισημαίνεται πως κατά την επιτέλεση των καθηκόντων του θα υπάρχει συνεχής συνεργασία, ενημέρωση και εκπαίδευση του/της με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη διεκπεραίωση αυτών και συνάμα την ουσιαστική του εκπαίδευση πάνω σε ότιδήποτε αφορά τον τομέα της φυσικοθεραπείας. Η διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης θα είναι 6μηνη και το ωράριο πλήρες αλλά ελαστικό.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Το κυριώτερο προσόν για τον φοιτητή/φοιτήτρια πρέπει να είναι η διάθεση του να μάθει και να εκπαιδευτεί. Δεν απαιτείται σε καμία περίπτωση η άρτια εκτέλεση των καθηκόντων του μιας και βρίσκεται ακόμα σε προπτυχιακό επίπεδο και σχεδόν χωρίς εργασιακή εμπειρία. Επίσης, σημαντικό θα είναι να τον/την ενδιαφέρει ο τομέας της αθλητικής φυσικοθεραπείας, καθώς και ο εν γένει χώρος των μυοσκελετικών κακώσεων και ορθοπαιδικών παθήσεων.

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 100

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 100
Τηλ.:   2107217430
Ε-mail:   adelavinias@hotmail.com
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   https://www.facebook.com/Sports-Rehab-%CE%91%CE%B3%CE%B3-%CE%94%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%9C%CE%B9%CF%87-%CE%9A%CE%AC%CF%83%CE%B4%CE%B1%CE%B3%CE%BB%CE%B7%CF%82-173526992669520/

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

6932034818

Αρμόδιος:

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΛΑΒΙΝΙΑΣ

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

Βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει θέσει το τμήμα της φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, σε πρώτη φάση η απασχόληση θα αφορά στο διάστημα Οκτώβριος 2018-Μάρτιος 2019. Μετά την εκδήλωση του ενδιαφέροντος από τον φοιτητή/φοιτήτρια και την αποστολή του βιογραφικού του/της σημειώματος, θα ακολουθήσει προσωπική συνέντευξη με τον υπεύθυνο πρακτικής του φορέα μας.