Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα θέλαμε να συνεργαστούμε με φοιτητές σας ώστε να ασκήσουν την Πρακτική τους Άσκηση στην Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Τα τμήματα στα οποία θα απασχοληθούν είναι στη ΓΕΝΙΚΉ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ MARKETING & ΕΜΠΟΡΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ, στη ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ και στο ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΎΠΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΣΊΩΝ ΣΧΈΣΕΩΝ, με σκοπό την καλύτερη γνώση των απαιτήσεων του επαγγελματικού χώρου και των ευκαιριών που υπάρχουν. Μέσα από την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θα μπορέσουν να αναπτύξουν σχέσεις – επαφές που θα φανούν χρήσιμες στην επαγγελματική τους αποκατάσταση και τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους μέσω των Συνεργατών – Χορηγών του Π.Α.Ο.Κ. καθώς και στην ομάδα μας.

Τα γραφεία της ομάδας μας είναι σε ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα στα Βαλκάνια, στο PAOK Sports Arena (περιοχή Φοίνικας, Θεσσαλονίκη). Μερικές από τις δραστηριότητες που μπορεί να
συναντήσει ως εργαζόμενος στην Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. είναι η ζωντανή παρακολούθηση των αγώνων καθώς και τι χρειάζεται για την οργάνωση αυτών, η άμεση επαφή με τους Χορηγούς, η συμμετοχή σε διάφορα event, εκδηλώσεις και συναυλίες που διοργανώνονται στο γήπεδο καθώς και σε επισκέψεις που κάνει η ομάδα με την καθοδήγηση της Γενικής Δ/νσης Marketing.

ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΌ,
ΣΤΎΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ
Chief Commercial & Marketing Director
P.A.O.K. BASKETBALL CLUB
marketing@paokbc.gr