Η εταιρεία Επωνυμία: ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ και με αντικείμενο Η Νέα Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Ιόνια Οδός». Με μετόχους τους ομίλους ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, FERROVIAL και ACS Group, η Νέα Οδός συνδυάζει απόλυτη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας με τεχνογνωσία, εμπειρία και εξειδίκευση. Έχοντας αναλάβει ένα έργο πνοής συνολικού προϋπολογισμού 1,1 δις ευρώ, στρατηγικός στόχος της Νέας Οδού είναι η δημιουργία σύγχρονων, αυτοκινητοδρόμων, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, θα διασφαλίζουν την προστασία του περιβάλλοντος και θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Πρωταρχική μας δέσμευση είναι η ασφαλής και ταχύτατη μετακίνηση για όλους τους Έλληνες πολίτες, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. επιθυμεί να απασχολήσει 1 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Διοίκησης Επιχειρήσεων   Εμπορίας & Διαφήμισης     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Αρμοδιότητες ? Πεδίο Δραστηριότητας Φοιτητή/τριας: Ανανεώνει και παρακολουθεί τη βάση δεδομένων του τμήματος με όλες τις πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις δημοσίων σχέσεων και τις συνεργασίες με τρίτους (δημοσιογράφοι, τοπικές κοινωνίες, προμηθευτές κτλ.) στοχεύοντας στη διατήρηση μιας ομαλής ροής στην εξωτερική επικοινωνία. Επεξεργάζεται και παρακολουθεί όλο το δημοσιευμένο περιεχόμενο των εταιρικών ιστοσελίδων με σκοπό την προώθηση της στρατηγικής και την προστασία των συμφερόντων της εταιρείας. Συμβάλλει στην οργάνωση των εσωτερικών και εξωτερικών εταιρικών εκδηλώσεων με στόχο την αποτελεσματική υλοποίησή τους. Βοηθά στην προετοιμασία των υλικών για παρουσιάσεις και αναφορές, οι οποίες υποστηρίζουν όλες τις δραστηριότητες του τμήματος.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Απαραίτητα Προσόντα: Φοιτητής/τρια τμημάτων Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Εμπορίας & Διαφήμισης, ΜΜΕ, Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας ή Διοίκησης Επιχειρήσεων Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας Καλός χειρισμός MS Office (word, excel, outlook, power point)

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Λεωφόρος Νέας Ερυθραίας 19, Νέα Ερυθραία

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   Λεωφόρος Νέας Ερυθραίας 19, Νέα Ερυθραία
Τηλ.:   2103447300
Ε-mail:   hr@neaodos.gr
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   http://www.neaodos.gr/

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2103447300

Αρμόδιος:

Ελένη Νιάνιου

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες