Η εταιρεία Επωνυμία: ANTYXSOFT ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΕ και με αντικείμενο Η ΑΝΤΥΧSOFT ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2013, εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και σήμερα αποτελεί μία από τις πλέον καταξιωμένες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής στην ελληνική αγορά. Η ANTYXSOFT είναι επίσημος συνεργάτης της MICROSOFT, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την ελληνική αγορά ενώ στο πελατολόγιο της περιλαμβάνονται μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και φορείς του δημοσίου τομέα. Οι δραστηριότητες της περιλαμβάνουν: 1)την παροχή cloud υπηρεσιών και προϊόντων 2)την ανάπτυξη και εφαρμογή λογισμικού ERP και CRM 3)την κατασκευή σελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου 4)την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων επιχειρηματικής ευφυίας για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα (B.I.) και επιθυμεί να απασχολήσει 1 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Διοίκησης Επιχειρήσεων   Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Ο/Η ασκούμενος-η θα απασχοληθεί με τα εξής: 1)Καταχώρηση παραστατικών και τραπεζικών κινήσεων 2)Επικοινωνία με πελάτες και προμηθευτές για διαχείριση ανοικτών υπολοίπων 3)Σύνταξη μηνιαίου οικονομικού προγραμματισμού 4)Συμμετοχή στην εξαγωγή των ετήσιων αποτελεσμάτων 5)Εξωτερικές εργασίες (Δ.Ο.Υ., Ι.Κ.Α. κλπ)

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Ο/Η κατάλληλος-η υποψήφιος-α θα πρέπει να έχει τα εξής προσόντα: 1)Απόφοιτος ή τελειόφοιτος σχολής λογιστικής, διοίκησης επιχειρήσεων, οικονομικών κλπ με βασικές γνώσεις λογιστικής 2)Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας 3)Γνώση πληροφοριακών συστημάτων (θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα γνώση Navision) 4)Συνέπεια και επαγγελματική συμπεριφορά

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

ΘΕΑΓΕΝΟΥΣ ΧΑΡΙΣΗ 72, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   ΘΕΑΓΕΝΟΥΣ ΧΑΡΙΣΗ 72, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ.:   2310811834
Ε-mail:   sales@antyxsoft.com
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   cloud.antyxsoft.com

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2310811834

Αρμόδιος:

ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΝΕΛΗ

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

Πρακτική άσκηση με εξάμηνη διάρκεια. Η θέση της πρακτικής απευθύνεται μόνο σε υποψήφιους που ενδιαφέρονται να παραμείνουν στην εταιρία μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής.