Η εταιρεία Επωνυμία: Aiphoria και με αντικείμενο Συμβουλευτική εταιρεία στο χώρο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Βιώσιμης Ανάπτυξης, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Συστημάτων Διαχείρισης. Πελάτες της Aiphoria είναι μεγάλοι πολυεθνικοί οργανισμοί και επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους από Ελλάδα και εξωτερικό. επιθυμεί να απασχολήσει 2 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος   Διοίκησης Επιχειρήσεων   Εμπορίας & Διαφήμισης   Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Research and Social Media Intern Η Aiphoria αναζητεί 2 άτομα για συνεργασία στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης σε θέματα γενικότερης διοικητικής και συμβουλευτικής υποστήριξης, έρευνας και μελετών σε διάφορα θέματα, διαχείρισης λογαριασμών της εταιρίας σε κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter etc), παραγωγής διαφημιστικού υλικού, ψηφιακής διαφήμισης / προώθησης, έρευνας αγοράς, καθώς και επικοινωνίας με πιθανούς πελάτες. Το αντικείμενο εργασίας σχετίζεται με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Βιώσιμη Ανάπτυξη, σε επίπεδο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Απαραίτητα προσόντα είναι η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (πχ επίπεδο Proficiency), η πολύ καλή χρήση του Microsoft Office (Power Point, Excel & Word), η καλή χρήση των κοινωνικών δικτύων (Facebook, Twitter) και οι καλές επικοινωνιακές ικανότητες. Αν σας ενδιαφέρει ο κόσμος της Βιώσιμης Ανάπτυξης, η συμβουλευτική επιχειρήσεων και η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, τότε η πρακτική άσκηση στην Aiphoria θα σας ανταμείψει και αποκομίσετε σημαντικές γνώσεις και εμπειρία. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, στέλνοντας το Βιογραφικό σας μαζί με ένα σύντομο μήνυμα κινήτρων, στο info@aiphoria.com

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Απαραίτητα προσόντα είναι η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (πχ επίπεδο Proficiency), η πολύ καλή χρήση του Microsoft Office (Power Point, Excel & Word), η καλή χρήση των κοινωνικών δικτύων (Facebook, Twitter) και οι καλές επικοινωνιακές ικανότητες. Το ενδιαφέρον για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, σίγουρα θα βοηθήσουν!

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Πάρνηθος 42

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   Πάρνηθος 42
Τηλ.:   2130380111
Ε-mail:   info@aiphoria.com
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   www.aiphoria.com

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2130380111

Αρμόδιος:

Γιώργος Ηλιόπουλος

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

6 μήνες και άνω