Η εταιρεία Επωνυμία: ICS ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και με αντικείμενο Η ICS Καραφύλλης Α.Ε. είναι μια σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη σύμφωνα με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου εφαρμόζοντας ένα σύστημα διαχείρισης για την ποιότητα σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001 : 2015. Κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων οργάνωσης και λειτουργίας πολλών επιχειρήσεων σε τομείς όπως: Logistics, Εφοδιαστική αλυσίδα, Τουρισμός, Υγεία, Λιανικό εμπόριο, Βιομηχανίες, Διανομή – Μεταφορές, Δημόσια Διοίκηση, Αλυσίδες τροφίμων κ.α. Η δύναμη της εταιρείας είναι η τεχνογνωσία, η πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων και λύσεων από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού καθώς και το μεγάλο δίκτυο συνεργατών της. επιθυμεί να απασχολήσει 7 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Διοίκησης Επιχειρήσεων   Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ   Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ   Ηλεκτρολογίας   Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής   Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ   Μηχανικών Αυτοματισμού ΤΕ   Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Ο/Η τεχνικός της ICS είναι ένα ενεργό μέλος της ομάδας στην εταιρεία ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. και αναφέρεται στον υπεύθυνο του τμήματος τεχνικών. Σημαντικό προσόν του υποψηφίου / φίας είναι η συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας σχετικά με την διεκπεραίωση των καθηκόντων του / της. Ο/Η βοηθός λογιστή είναι ένα ενεργό μέλος της ομάδας στην εταιρεία ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. και αναφέρεται στον υπεύθυνο λογιστηρίου. Σημαντικό προσόν του υποψηφίου / φίας είναι η συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας σχετικά με ην διεκπεραίωση των καθηκόντων του / της. Βοηθός Πωλήσεων Ο/Η βοηθός πωλητή είναι ένα ενεργό μέλος της ομάδας στην εταιρεία ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. και αναφέρεται στον υπεύθυνο πωλητή του αντίστοιχου τομέα της εταιρείας. Σημαντικό προσόν του υποψηφίου / φίας είναι η συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας σχετικά με την διεκπεραίωση των καθηκόντων του / της.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Προσόντα & καθήκοντα για τεχνικό • Επισκευή σε προϊόντα της εταιρείας στο κομμάτι του hardware •Έλεγχος πιστωτικών προϊόντων από πελάτες •Απογραφή ανταλλακτικών •Αντικατάσταση ανταλλακτικών σε μηχανήματα Προσόντα & καθήκοντα για Βοηθό Λογιστή •Λογιστική καταχώρηση σε εμπορικό (η εταιρεία χρησιμοποιεί SoftOne). •Γνώση λογιστικού σχεδίου. •Επικοινωνία με Logistics (αποθήκες). •Επικοινωνία με επίσημους φορείς & συνεργάτες της εταιρείας. Προσόντα & καθήκοντα για Βοηθό Πωλήσεων •Συνομιλία με πελάτες και εξυπηρέτηση των αναγκών τους. •Εκμάθηση και προώθηση των προϊόντων της εταιρίας. •Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ. •Ομαδικό πνεύμα και συνεργασία. •Γνώση Αγγλικής πιστοποιημένη με πτυχίο τουλάχιστον Lower.

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Agias Paraskevis 10, Peristeri, 12132 & Νικοπόλεως 10

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   Agias Paraskevis 10, Peristeri, 12132 & Νικοπόλεως 10
Τηλ.:   210 5778260
Ε-mail:   recruitment@ics.gr
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   https://www.ics.gr/

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2105778260

Αρμόδιος:

Μυρσίνη Καραφύλλη

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

Δεν έχουμε συγκεκριμένο διάστημα που δεχόμαστε υποψήφιους για πρακτική. Άμα ενδιαφέρεστε μας στέλνετε το βιογραφικό σας και κανονίζουμε μια συνάντηση στον χώρο μας.