Η εταιρεία Επωνυμία: ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ και με αντικείμενο Η Σπανός Α.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1971 στην Αθήνα αντιπροσωπεύοντας τις μάρκες υψηλού κύρους BMW και MINI, ενώ τα τελευταία χρόνια στον Όμιλο Σπανού προστέθηκαν οι γνωστές μάρκες JAGUAR, LAND ROVER και LEVC. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να απασχολούμε περισσότερους από 200 υπαλλήλους στα 3 υποκαταστήματά μας σε Γλυφάδα, Κηφισιά & Νέα Σμύρνη. Με ισχυρή παρουσία στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, η εταιρεία εξελίσσεται διαρκώς αναζητώντας την καινοτομία και την τελειότητα των υπηρεσιών της. επιθυμεί να απασχολήσει 1 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Εκτέλεση εργασιών τεχνικής συντήρησης, επιθεώρησης και επισκευής ηλεκτρικών και μηχανικών συστημάτων οχημάτων με τη βοήθεια λιστών ελέγχου/οδηγιών επισκευής, με χρήση των κατάλληλων εργαλείων και εξοπλισμού δοκιμών και με τήρηση των τρεχουσών οδηγιών BMW. Επιθεώρηση εξαρτημάτων για φθορά Επισκευή / αντικατάσταση σπασμένων / φθαρμένων εξαρτημάτων Επαλήθευση των λειτουργιών του οχήματος και των υποσυστημάτων του Παροχή πληροφοριών στον επόπτη σχετικά με την προέγκριση για πρόσθετη επισκευή και στη συνέχεια πλήρη επισκευή. Άμεση ειδοποίηση του εργοδηγού / Σύμβουλου σέρβις του συνεργείου για τυχόν διακοπές εργασίας ως αποτέλεσμα πρόσθετων απαιτούμενων εργασιών, επιπλοκών, ελλείψεων εξαρτημάτων και χαμένων προθεσμιών. Ο σωστός χειρισμός εργαλείων, ειδικών εργαλείων, ενδυμασίας εργασίας κ.λπ. και η οικονομική χρήση του εξοπλισμού. Παράδοση αποσυναρμολογημένων, ανταλλακτικών ή εξαρτημάτων εγγύησης στο τμήμα εγγύησης, καθαρισμένα και επισημασμένα. Απόρριψη απορριμμάτων σύμφωνα με τις τοπικές νομοθετικές οδηγίες. Τήρηση των οδηγιών πρόληψης ατυχημάτων και αναφορά περιστατικών στον προϊστάμενό του.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Υψηλό επίπεδο δέσμευσης Σίγουρη, θετική και επικοινωνιακή προσέγγιση Θετική στάση Κίνητρα, ικανότητα προώθησης της επαφής και ομαδικής εργασίας Ευσυνείδητη και υπεύθυνη δουλειά Υψηλό επίπεδο συνείδησης ποιότητας Πελατοκεντρική σκέψη και δράση Πρόθυμοι να λάβουν περαιτέρω εκπαίδευση, ιδίως συμμετοχή στην εκπαίδευση για συγκεκριμένο προϊόν που απαιτείται από την οπτική γωνία της αντιπροσωπείας

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Ευρώτα 26, Κηφισιά 145 64

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 299, Νέα Σμύρνη 171 22
Τηλ.:   21 0942 4449
Ε-mail:   o.chrisikopoulos@bmw-spanos.gr
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   https://bmw-spanos.gr/

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

6955003091

Αρμόδιος:

ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες