Αγαπητοί /τες, φοιτητές/τριες,

Αγαπητοί φορείς απασχόλησης,

Αναφορικά με

  1. το υπ αριθμ ΦΕΚ 1866/7-5-2021 με θέμα: Εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 σε φοιτητές, διδακτικό και λοιπό προσωπικό των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
  2. το υπ. αριθμ ΦΕΚ 1872/8-5-2021 με θέμα ‘’ Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00 έως και την Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00.

για την επανέναρξη της Πρακτικής Άσκησης απαιτούνται ορισμένες γραφειοκρατικές διαδικασίες από το Πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας – ΕΚΠΑ.

Κατά συνέπεια,

  1. ανεξάρτητα με την επανέναρξη της πρακτικής άσκησης με φυσική παρουσία, οι φοιτητές/τριες που βρίσκονται σε αναστολή της πρακτικής τους άσκησης θα ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία έναρξης της π.α. καθώς και την διαδικασία επανέναρξης της διά ζώσης πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΠΑ, μέσω ανακοινώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα  του γραφείου πρακτικής άσκησης (praktiki.teiste.gr), καθώς και με e-mail που θα περιέχει σχετικές οδηγίες.
  2. Αντίστοιχα, θα ενημερωθούν και οι φοιτητές που πραγματοποιούν ήδη την πρακτική τους άσκηση με εξ αποστάσεως μεθόδους, σχετικά με τον τρόπο συνέχισης της πρακτικής άσκησης.

Επομένως, αναφορικά με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την επανέναρξη με φυσική παρουσία από 10/5/2021 της Πρακτικής Άσκησης, θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία των ενάρξεων της Πρακτικής Άσκησης.

Σύντομα θα υπάρξει νέα ενημέρωση. 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ