Η εταιρεία Επωνυμία: K-PHYSIO και με αντικείμενο Στο χώρο του K-Physio διατίθενται όλα τα σύγχρονα μέσα για την ολοκληρωμένη αποκατάσταση κάθε προβλήματος. Το κέντρο μας είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα φυσικοθεραπείας, γι’ αυτό και είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις κάθε θεραπείας. Εφαρμόζουμε όλες τις κλασικές φυσικοθεραπευτικές προσεγγίσεις, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις θεραπείες με το χέρι. επιθυμεί να απασχολήσει 2 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Φυσικοθεραπεία     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

ΑΦΟΡΑ ΘΕΣΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΗ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ-ΥΠΕΡΗΧΑ-ΔΙΑΘΕΡΜΙΑ-TENS κλπ),ΧΕΙΡΟΜΑΛΑΞΗ, ΚΙΝΗΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ,ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΙΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 1 & ΑΝΘΕΩΝ

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 1 & ΑΝΘΕΩΝ
Τηλ.:   2294085770-696761862
Ε-mail:   l.sofianou.kphysio@gmail.com
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   www.K-physio.gr

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

6976 761 862

Αρμόδιος:

ΚΟΤΣΙΛΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00-21:00