Η εταιρεία Επωνυμία: ALTEC ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και με αντικείμενο ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΤΕΙ – ΙΕΚ Περιγραφή Θέσης/εων Πρακτικής Άσκησης: Η εταιρία Altec Integration ενδιαφέρεται να καλύψει 10 θέσεις Πρακτικής Άσκησης για τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής & Ηλεκτρονικής, οι οποίοι ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους, στο τμήμα της μηχανογραφικής υποστήριξης και υλοποίησης μεγάλων έργων πληροφορικής της Τεχνικής Διεύθυνσης της εταιρίας. Η Altec Integration δραστηριοποιείτε στην ανάπτυξη και υλοποίηση έργων πληροφορικής και στην συντήρηση και υποστήριξη μηχανογραφικού εξοπλισμού, δικτύων και τηλεπικοινωνιών. Τα κύρια καθήκοντα των διαθέσιμων θέσεων είναι παραμετροποίηση μηχανογραφικού και δικτυακού εξοπλισμού έργων πληροφορικής, on site υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο στο περιβάλλον του πελάτη και επισκευές μηχανογραφικού εξοπλισμού στους χώρους της εταιρίας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώσεις πληροφορικής, δυνατότητα επικοινωνίας στα Αγγλικά και δυνατότητα μόνιμης συνεργασίας. Η έδρα της εταιρίας είναι στην διεύθυνση Πάτμου 12 Μαρούσι Αττικής. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: ? hr@altecgroup.gr Όλα τα βιογραφικά θα πρέπει να έχουν τηλέφωνα επικοινωνίας. επιθυμεί να απασχολήσει 10 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ   Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ   Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Οι Πρακτικά Ασκούμενοι θα Εκπαιδευτούν:Τα κύρια καθήκοντα των διαθέσιμων θέσεων είναι παραμετροποίηση μηχανογραφικού και δικτυακού εξοπλισμού έργων πληροφορικής, on site υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο στο περιβάλλον του πελάτη και επισκευές μηχανογραφικού εξοπλισμού στους χώρους της εταιρίας.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Απαραίτητα Προσόντα:Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώσεις πληροφορικής, δυνατότητα επικοινωνίας στα Αγγλικά και δυνατότητα μόνιμης συνεργασίας.

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

ΠΑΤΜΟΥ 12, ΜΑΡΟΥΣΙ

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   ΠΑΤΜΟΥ 12, ΜΑΡΟΥΣΙ
Τηλ.:   2106872677
Ε-mail:   hr@altecgroup.gr
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   www.altecintegration.gr

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2106872677

Αρμόδιος:

ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 31/5/19