Η εταιρεία Επωνυμία: General Mills Ελλάς και με αντικείμενο Η General Mills είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής και εμπορίας τροφίμων παγκοσμίως. Λειτουργεί σε περισσότερες από 100 χώρες και διαθέτει πάνω από 100 εμπορικά σήματα, συμπεριλαμβανομένων των Pillsbury, H?agen-Dazs, Nature Valley, Betty Crocker, Green Giant, Old El Paso, Yoplait. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Μινεσότα των ΗΠΑ και ο ετήσιος τζίρος του ομίλου ξεπερνά τα 17.8 δις δολάρια. Η General Mills Ελλάς έχει έδρα στην Κηφισιά και το Εργοστάσιο της βρίσκεται στα Οινόφυτα Βοιωτίας, όπου παράγονται τα προϊόντα Pillsbury και Betty Crocker.επιθυμεί να απασχολήσει 1 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ   Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ   Μηχανικών Αυτοματισμού ΤΕ       του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Η General Mills Hellas, αναζητά άμεσα φοιτητή για πρακτική άσκηση στο Εργοστάσιο της στα Οινόφυτα Βοιωτίας* ως: SAP/Engineering Intern (SAPE 1018) Ο φοιτητής θα απασχοληθεί στο Τεχνικό Τμήμα και θα εκπαιδευτεί στην παραλαβή (φυσική και συστημική) των ανταλλακτικών και τη δημιουργία νέων κωδικών ανταλλακτικών μέσω του συστήματος SAP, καθώς και στη δημιουργία εντολών για εργασίες συντήρησης. Επίσης, θα συνεισφέρει στην τακτοποιηση και απογραφή της αποθήκης και θα έχει την ευκαιρία να συνοδεύσει τους τεχνικούς σε εργασίες προληπτικής συντήρησης, τεχνικών βελτιώσεων και αποκατάστασης βλαβών.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

-Τελειόφοιτος τμήματος (ΤΕΙ) Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων ή Μηχανικών Αυτοματισμού ή Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού, με δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης -Πολύ καλή χρήση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας -Πολύ καλή χρήση Η/Υ -Πολύ καλές επικοινωνιακές δεξιότητες -Ομαδικό πνεύμα, ανάπτυξη πρωτοβουλιών και προσοχή στη λεπτομέρεια

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Οινόφυτα Βοιωτίας, Θέση Καμίνι, 32009

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   Οινόφυτα Βοιωτίας, Θέση Καμίνι, 32009
Τηλ.:   2262049000
Ε-mail:   Greece.Careers@genmills.com
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   https://www.generalmills.com

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2262049075

Αρμόδιος:

Αλεξάνδρα Κόλλια

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες που πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να λάβουν εργασιακή εμπειρία σε ένα δυναμικό περιβάλλον, να στείλουν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Greece.Careers@genmills.com, αναφέροντας το σχετικό κωδικό της θέσης. Δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς στο εργοστάσιο με λεωφορείο της εταιρίας από και προς τα κεντρικά μας γραφεία στην Κηφισιά (Ανδρέα Μεταξά 6).