Η εταιρεία Επωνυμία: Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) Νομού Φωκίδας “Γιάννης Βολίκας” και με αντικείμενο Ο Κοι.Σ.Π.Ε. Νομού Φωκίδας «Γιάννης Βολίκας» ιδρύθηκε το 2006, και έχει την έδρα του στην Άμφισσα. Αποτελεί μία κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση με στόχο τα έσοδα που δημιουργούνται από τις επιχειρηματικές του δράσεις να επανεπενδύονται στη δημιουργία θέσεων εργασίας για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Μέχρι στιγμής οι δράσεις που έχει αναπτύξει είναι: Κατάστημα Βιολογικών Προϊόντων, Γραφείο Εναλλακτικού Τουρισμού, Μονάδα Παραγωγής Σαπουνιού και Συνεργείο Καθαριότητας. Το Γραφείο Εναλλακτικού Τουρισμού λειτουργεί από το 2012 με άδεια του ΕΟΤ παρέχοντας υπηρεσίες γενικού τουρισμού. Στόχος του Γραφείου είναι να καλύψει τις ανάγκες του πληθυσμού της Φωκίδας για τουριστικές υπηρεσίες αλλά και να προσφέρει στον επισκέπτη της Φωκίδας ένα φάσμα εναλλακτικών δραστηριοτήτων που θα συνδέουν το περιβάλλον, τις ομορφιές της Φωκίδας, με τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις, αλλά και τον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου. Σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης το Ο Κοι.Σ.Π.Ε. Ν. Φωκίδας μέσω του Γραφείου Εναλλακτικού Τουρισμού έχει αναλάβει τη διαχείριση της λειτουργίας Τουριστικού Περιπτέρου στους Δελφούς με στόχο την παροχή τουριστικής πληροφόρησης για το Δήμο Δελφών, αλλά και την προώθηση εναλλακτικών δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή, όπως μαθήματα ελληνικών για ξένους, περιπατητικές διαδρομές, μαθήματα μαγειρικής κ.λπ. στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής των Δελφών. επιθυμεί να απασχολήσει 1 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα      του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Ολοκληρωμένη υποστήριξη στην οργάνωση και λειτουργία γραφείου εναλλακτικού τουρισμού, εξυπηρέτηση και ενημέρωση επισκεπτών.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

-Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας. -Γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας. -Άριστη γνώση χρήσης Η/Υ και εφαρμογών Διαδικτύου. -Οργανωτικές, επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες. -Ομαδικότητα και πνεύμα συνεργασίας. -Ανάληψη πρωτοβουλιών και αίσθημα ευθύνης.

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Δελφοί

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   Εθνικής Αντιστάσεως 13, Άμφισσα 33100
Τηλ.:   2265028507
Ε-mail:   koispevolikas@yahoo.gr
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   www.koispefokidas.gr

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2265028507

Αρμόδιος:

Μπαφατάκης Ασημάκης

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες