Η εταιρεία Επωνυμία: ELVAL COLOUR A.E. και με αντικείμενο Η Elval Colour, είναι μια δυναμική Ελληνική εταιρία παραγωγής βαμμένου αλουμινίου. Είναι θυγατρική εταιρία του Ομίλου ΕΛΒΑΛ που αποτελεί τον κλάδο παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας των προϊόντων αλουμινίου της ΒΙΟΧΑΛΚΟ. η Elval Colour παρέχει στους μεγαλύτερους κατασκευαστές ειδικών αρχιτεκτονικών εφαρμογών βαμμένα φύλλα και ρόλους αλουμινίου καλύπτοντας όλη την γκάμα προϊόντων βαμμένου αλουμινίου για το κέλυφος ενός κτηρίου. επιθυμεί να απασχολήσει 1 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

H εταιρία μας αναζητά έναν φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση στον Ποιοτικό Έλεγχο της εταιρίας μας. Βασικές αρμοδιότητες του θα είναι η διενέργεια δοκιμών πρώτων υλών και έτοιμων προϊόντων καθώς και η εκμάθηση και η διενέργεια reporting. Επίσης θα εκπαιδευτεί στην διαδικασία παραγωγής και στο process control.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Ο ενδιαφερόμενος φοιτητής πρέπει να είναι εργατικός και να έχει διάθεση για μάθηση. Επίσης πρέπει να τηρεί με απόλυτο σεβασμό τους κανόνες Ασφάλειας και Υγείας του εργοστασίου. Πριν την έναρξη της πρακτικής άσκησης θα προηγηθεί μια σύντομη συνέντευξη.

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

3ο χλμ Περιφεριακής Οδού Οινοφοίτων, Άγιος Θωμάς Οινοφύτων

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   3ο χλμ Περιφεριακής Οδού Οινοφοίτων, Άγιος Θωμάς Οινοφύτων
Τηλ.:   2262608505
Ε-mail:   echr@elval-colour.com
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   https://www.elval-colour.com

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2262608505

Αρμόδιος:

Σαλάππας Αλέξιος

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

Η εταιρία παρέχει λεωφορεία για την μετακίνηση του προσωπικού της από όλα τα κεντρικά σημεία της Αθήνας καθώς και από την Χαλκίδα.