Η εταιρεία Επωνυμία: e-Travel SA και με αντικείμενο Η e-Travel είναι ενα από τα 10 κορυφαία OTAs στον κόσμο στην πώληση εισιτηρίων. Πρόσφατα έγινε μέλος της eTraveli group ύστερα από την συγχώνευση της με το Σουηδικό OTA eTraveli. Ο όμιλος αποτελεί αυτή τη στιγμή το δεύτερο μεγαλύτερο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο στην Ευρώπη με ένα εξαιρετικά επεκτάσιμο επιχειρηματικό μοντέλο και τις ετήσεις ακαθάριστες πωλήσεις να ξεπερνούν τα ? 3δις. Κύριος στόχος είναι να γίνει μια παγκόσμια ηγετική δύναμη στις πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων. Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Αθήνα, στην Ουψάλα και το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.επιθυμεί να απασχολήσει 2 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Καθήκοντα ασκούμενου Τιμολόγηση πελατών Αρχειοθέτηση και Λογιστικές εγγραφές Συνεργασία με άλλα τμήματα σε θέματα λογιστικής φύσης Τήρηση βιβλίων 3ης κατηγορίας Συμφωνία κίνησης ταμείου και τραπεζικών λογαριασμών Συμφωνίες πελατών και προμηθευτών Διαχείριση αιτημάτων πελατών σε θέματα λογιστικής φύσης Απαραίτητα Προσόντα Τελειόφοιτους ΤΕΙ Άνεση στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας Θετικός τρόπος σκέψης Όρεξη για δουλειά Τι προσφέρουμε Ευχάριστο, νεανικό περιβάλλον εργασίας Δυνατότητες πρόσληψης μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης Δυνατότητα απόκτησης σημαντικής εμπειρίας σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο χώρο Ενδιαφέρεστε για τη θέση; Μπείτε στο https://goo.gl/VPE883 και κάντε την αίτησή σας!

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Απαραίτητα Προσόντα Τελειόφοιτους ΤΕΙ Άνεση στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας Θετικός τρόπος σκέψης Όρεξη για δουλειά

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Λεωφόρος Κηφισίας 7, Αμπελόκηποι

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   Λεωφόρος Κηφισίας 7, Αμπελόκηποι
Τηλ.:   2130184011
Ε-mail:   v.panigiri@pamediakopes.gr
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   https://www.pamediakopes.gr/careers

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2130184011

Αρμόδιος:

Πανηγύρη Βασιλική

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπαίνουν στο https://goo.gl/VPE883 προκειμένου να κάνουν την αίτησή τους