Η εταιρεία Επωνυμία: Γκίζελης ΑΕ και με αντικείμενο Κατασκευή και εμπορία μηχανημάτων μεταλλουργίας. Η Γκιζελής ΑΕ δραστηριοποιείται εδώ και 50 χρόνια στον σχεδιασμό και την κατασκευή στραντζοπρεσσών CNC και ψαλιδιών ελασματουργίας CNC. επιθυμεί να απασχολήσει 3 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ   Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ   Μηχανικών Αυτοματισμού ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Α) Σχεδιαστής. Εκπόνηση σχεδίων των μηχανών που κατασκευάζει η εταιρία σε επίπεδο μηχανολογικό και υδραυλικό. Β) Χειριστής CNC Στραντζόπρεσσας και CNC punching. Υπό την καθοδήγηση επιβλέποντος εμπειρου χειριστή θα γίνει εκπαίδευση στη χρήση των ανωτέρω μηχανημάτων. Γ) Αυτοματιστής / Ηλεκτρολόγος. Εκπόνηση προγραμμάτων των μηχανών στο σύγχρονο περιβάλλον Codesys με χρήση Structured Text και Function Blocks. Κατασκευή πινάκων μηχανών. Service μηχανών.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Α) Γνώση αγγλικών. Γνώση Autodesk Inventor θα εκτιμηθεί, αλλά δεν είναι απαραίτητη. Β) Γνώση αγγλικών. Άριστη γνώση ανάγνωσης μηχανολογικού σχεδίου. Γ) Γνώση αγγλικών. Γνώση ανάγνωσης ηλεκτρολογικού σχεδίου. Γνώση προγραμματισμού PLC θα εκτιμηθεί αλλά δεν είναι απαραίτητη. Μηχανολογική αντίληψη θα εκτιμηθεί.

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Θέση Κορματζινι, Σχηματάρι Βοιωτίας

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   Θέση Κορματζινι, Σχηματάρι Βοιωτίας
Τηλ.:   2265058675
Ε-mail:   info@gizelis.gr
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   http://www.gizelis.gr/

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

6977759871

Αρμόδιος:

Σεισάκης Γιάννης

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

Οι θέσεις της πρακτικής έχουν προοπτική μόνιμης απασχόλησης.