Η εταιρεία Επωνυμία: ΚΟΛΛΙΑΣ Ε.Π.Ε και με αντικείμενο Η εταιρία ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΠΕ είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες εταιρίες παραγωγής βιομηχανικών προϊόντων η οποία δραστηριοποιείται τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά. Κατέχει ηγετική θέση και επιτυχημένη πορεία στην πώληση βιομηχανικών ρολών και συστημάτων φορτοεκφόρτωσης διαθέτοντας ένα άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό με ισχυρά κίνητρα εξέλιξης. επιθυμεί να απασχολήσει 1 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Η εταιρία ενδιαφέρεται να ενσωματώσει έναν μηχανολόγο μηχανικό για πρακτική άσκηση, ο οποίος θα υλοποιεί βασικές μηχανολογικές δραστηριότητες της εταιρείας καθώς επίσης θα υποστηρίζει το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Ο επιτυχής υποψήφιος θα διαθέτει καλή γνώση CAD προγραμμάτων για την δημιουργία και τροποποίηση μηχανολογικών εξαρτημάτων υπό την καθοδήγηση και εποπτεία μηχανολόγου μηχανικού.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

? Χρήση 3D σχεδιαστικών προγραμμάτων Solidworks, AutoCad ? Καλή αντίληψη μηχανολογικών κατασκευών ? Εξωστρεφής προσωπικότητα που να μπορεί να διαχειρίζεται πολλαπλές εργασίες ? Γνώση Αγγλικών

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

3ο χλμΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗΣ

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   3ο χλμΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗΣ
Τηλ.:   2351036036
Ε-mail:   info@kolliasdoors.com
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   http://www.kolliasdoors.com/

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2351036036

Αρμόδιος:

Κωνσταντίνος Γούσης

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες