Η εταιρεία Επωνυμία: KTEOHellas A.E. – Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων και με αντικείμενο Η KTEOHellas AE, μέλος του πανευρωπαϊκού δικτύου της AUTOVISION, είναι η πρώτη και μεγαλύτερη εταιρία ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Αττική με 6 εγκαταστάσεις: ?στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής (Λ. Μαραθώνος 9 & Μακρυγιάννη), ?στο Μενίδι (Δεκελείας 100 & Ανεμώνης 5), ?στη Βάρη (Λ Βάρης-Κορωπίου & Δυρραχίου 6) , ?στο Ν. Φάληρο (Λεωφ. Αθηνών-Πειραιώς 50), ?στο Περιστέρι (Κηφισού 12) και ?στο Κορωπί (2ο χλμ Λεωφ. Κορωπίου-Βάρης) Κατέχοντας το υψηλότερο μερίδιο αγοράς και εξυπηρετώντας καθημερινά περισσότερους από 800 πελάτες, πρωτοπορούμε και καινοτομούμε συνεχώς, παρέχοντας υπηρεσίες και δίνοντας λύσεις στον οδηγό, ενώ από το 2002 συμμετέχουμε και ενεργά στην αναβάθμιση του κλάδου των ιδιωτικών ΚΤΕΟ. επιθυμεί να απασχολήσει 5 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ   Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ   Ηλεκτρολογίας   Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ   Μηχανικών Αυτοματισμού ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Ο ελεγκτής ΚΤΕΟ, υποδέχεται τον πελάτη και παραλαμβάνει το όχημα του. Το καταχωρεί στο μηχανογραφικό σύστημα και ξεκινάει την διαδικασία ελέγχου βάσει της νομοθεσίας. Στο τέλος του ελέγχου εκδίδει και παραδίδει το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου στον πελάτη και συνομιλεί μαζί του για τα αποτελέσματα και τα ευρήματα του ελέγχου, παρέχοντας του οδηγίες, διευκρινίσεις και κατευθύνσεις για τυχόν ελλείψεις που παρατηρήθηκαν.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Ο ελεγκτής ΚΤΕΟ πρέπει να έχει δίπλωμα οδήγησης, άνεση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, βασικές γνώσεις των συστημάτων των οχημάτων και επικοινωνιακές ικανότητες.

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

?στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής (Λ. Μαραθώνος 9 & Μακρυγιάννη), ?στο Μενίδι (Δεκελείας 100 & Ανεμώνης 5), ?στη Βάρη (Λ Βάρης-Κορωπίου & Δυρραχίου 6) , ?στο Ν. Φάληρο (Λεωφ. Αθηνών-Πειραιώς 50), ?στο Περιστέρι (Κηφισού 12) ?στο Κορωπί (2ο χλμ Λεωφ. Κορωπίου-Βάρης)

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   Λ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 100 & ΑΝΕΜΩΝΗΣ 5 ΑΧΑΡΝΑΙ
Τηλ.:   2102444444
Ε-mail:   info@kteohellas.gr
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   www.kteohellas.gr

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2102444444

Αρμόδιος:

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες