Η εταιρεία Επωνυμία: SCHNEIDER ELECTRIC A.E.B.E. και με αντικείμενο Με 180.000 εργαζόμενους σε περισσότερες από 100 χώρες, η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε εφαρμογή του ηλεκτρισμού. επιθυμεί να απασχολήσει 2 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Απασχόληση στα τμήματα Services και Ποιότητας με αντικείμενο: Υποστήριξη των δραστηριοτήτων των τμημάτων σε θέματα ηλεκτρικής ενέργειας και ισχύος, σύνταξη προσφορών, ενημέρωση πελατών, συμμετοχή σε σχεδιασμό ενεργειών marketing, συμμετοχή στην έρευνα ικανοποίησης πελατών, διαχείριση εμπορικών και τεχνικών επιστροφών πελατών, xρήση software εγκατεστημένης βάσης εξοπλισμού Εταιρίας κατόπιν εκπαίδευσης, χρήση εργαλείου CRM.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Τελειόφοιτοι Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τελειόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ που σύμφωνα με το πρόγραμμα φοίτησης μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα την πρακτική τους άσκηση και παρακολουθούν ένα από τα παρακάτω προγράμματα σπουδών.Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν επίσης: ?Πολύ καλή γνώση Αγγλικών & MS Office ?Καλή ικανότητα επικοινωνίας Η απασχόληση των φοιτητών πραγματοποιείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το πρόγραμμα σπουδών τους και την νομοθεσία σχετικά με την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης.

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

19ο ΧΛΜ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΤΚ:14671

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   19ο ΧΛΜ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΤΚ:14671
Τηλ.:   2106295200
Ε-mail:   georgia.malamateniou@schneider-electric.com
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   www.schneider-electric.gr/el/

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2106295209

Αρμόδιος:

ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους αναφέροντας ως τίτλο τον κωδικό ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: e-mail: gr-recruit@schneider-electric.com Διεύθυνση: 19ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών ? Λαμίας, 146 71 Ν. Ερυθραία Υπόψη Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού 2106295209