Η εταιρεία Επωνυμία: ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος Μ.Ε.Π.Ε. και με αντικείμενο Στην ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος προσφέρουμε για περισσότερα από 27 χρόνια ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των ηλεκτρονικών ισχύος. Σχεδιάζουμε λύσεις ενέργειας, συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους οίκους κατασκευάζοντας και διανέμοντας αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας συστήματα για την προστασία, την παραγωγή και την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Οι ολοκληρωμένες λύσεις υποστηρίζουν κάθε απαίτηση ενέργειας σε πληθώρα κλάδων όπως ο τομέας της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών, της βιομηχανίας, της υγείας, της ναυτιλίας, του τουρισμού, τον κατασκευαστικό τομέα αλλά και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη για προστασία, παραγωγή και εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. επιθυμεί να απασχολήσει 2 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ   Ηλεκτρολογίας     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Περιγραφή θέσης: ? Σχεδιασμός νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για UPS, σταθεροποιητές τάσεως κ.α. ? Υλοποίηση αντίστοιχων εγκαταστάσεων. ? Επισκευές παρόμοιων συστημάτων. ? Ανάλυση τεχνικών προδιαγραφών και συνεργασία με το τμήμα πωλήσεων.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

? Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας ? Γνώσεις δικτύων και Η/Υ. ? Γνώση ΜS Office. ? Γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων (MS VISIO).

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Όθωνος 39 Άγιος Δημήτριος Αθήνα

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   Όθωνος 39 Άγιος Δημήτριος Αθήνα
Τηλ.:   2109966555
Ε-mail:   info@acepower.gr
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   www.acepower.gr

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2109966555

Αρμόδιος:

Χρυσάνθη Μεσσληνη

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες