Η KSA Industrial Automation A.E. (ksa.gr),  πρωτοπόρος στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού, επενδύει στην καινοτομία και θέτει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη νέων ταλαντούχων επαγγελματιών, με σκοπό να παρέχει ανελιπώς προηγμένες λύσεις στην ελληνική βιομηχανία και τις υποδομές.

Αναζήτηση Φοιτητών

Αναγνωρίζουμε την αξία της  νέα γενιάς στην προώθηση της καινοτομίας και είμαστε σε συνεχή αναζήτηση φοιτητών που μοιράζονται το πάθος μας για την τεχνολογία. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί από τους έμπειρους επαγγελματίες μας ξεκίνησαν την επαγγελματική τους πορεία κάνοντας την πρακτική τους άσκηση στην KSA.

Προσφορά Σταδιοδρομίας

Παρέχουμε ευκαιρίες σταδιοδρομίας για φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία δίνοντάς τους δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής σε έργα υψηλού προφιλ.

Συνεργασία και Κατάρτιση

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με φοιτητές, παρέχουμε εξειδικευμένη κατάρτιση και επίβλεψη από έμπειρους επαγγελματίες. Η εμπειρία αυτή αποτελεί μια πραγματική γέφυρα μετάβασης από το περιβάλλον της σχολής στον κόσμο της βιομηχανίας.

Αξίες μας

Στηριζόμαστε στις αξίες της Καινοτομίας, της Ομαδικότητας και της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού. Στην KSA κάθε φοιτητής έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει το μέλλον της τεχνολογίας και του βιομηχανικού αυτοματισμού και να συμβάλλει στην ανάπτυξη μίας ποιοτικής και βιώσιμης κοινωνίας.

Επικοινωνία

Εάν είστε ένας φοιτητής που αναζητά νέες προκλήσεις και ευκαιρίες ανάπτυξης, σας προτρέπουμε να γίνετε μέρος της Ομάδας μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες θέσεις σταδιοδρομίας και τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ελάτε να δημιουργήσουμε από κοινού ένα βιώσιμο μέλλον βιομηχανικού αυτοματισμού & ενεργειακής απόδοσης!

hr@ksa.gr

Ρεγγινα Ψιακη

HR SPECIALIST

6956629081