Η εταιρεία Επωνυμία: ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΒΕΤΕ και με αντικείμενο Ο Όμιλος Θεοδώρου, ένας από τους 80 μεγαλύτερους βιομηχανικούς ομίλους στην Ελλάδα, κατέχει από το 1985 ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματοποίησης και αύξησης παραγωγικότητας για τη βιομηχανική συσκευασία και την εφοδιαστική αλυσίδα. επιθυμεί να απασχολήσει 1 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ   Μηχανικών Αυτοματισμού ΤΕ   Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Τα κύρια καθήκοντα της θέσης είναι: Η ανάπτυξη και εγκατάσταση βιομηχανικών συστημάτων κωδικοποίησης και αυτοματισμού, καθώς και η παροχή τεχνικής υποστήριξης στα εγκατεστημένα συστήματα του ομίλου.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Βασικά χαρακτηριστικά & προαπαιτούμενα: • Τελειόφοιτος ή απόφοιτος από σχολές: o Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών o Ηλεκτρονικών Μηχανικών o Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις • Δίπλωμα οδήγησης • Επιθυμητή εμπειρία σε βιομηχανικούς αυτοματισμούς

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 17, ΠΑΙΑΝΙΑ

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 17, ΠΑΙΑΝΙΑ
Τηλ.:   2106690900
Ε-mail:   s.giannopoulou@theodorougroup.com
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   https://www.theodorougroup.com/el/

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2106690900

Αρμόδιος:

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες