Η εταιρεία Επωνυμία: ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ και με αντικείμενο Οι εργασίες που εκτελούνται από την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. αφορούν: 1. Την ικανοποίηση αιτημάτων των χρηστών – Νέες Συνδέσεις Καταναλωτών και Παραγωγών – Τροποποίηση Παλαιών Παροχών (Επαύξηση ισχύος υπαρχουσών Συνδέσεων) – Μετατοπίσεις Δικτύων 2.Την Ανάπτυξη του Δικτύου – Ενισχύσεις, βελτιώσεις και εκσυγχρονισμός του Δικτύου – Κατασκευή Κέντρων Διανομής και Γραμμών 150kV 3.Τις εργασίες Εκμετάλλευσης του Δικτύου – Λειτουργία του Δικτύου Διανομής – Επιθεώρηση και Συντήρηση του Δικτύου – Αποκατάσταση βλαβών – Εξυπηρέτηση των χρηστών δικτύου στα γραφεία – Καταμέτρηση των καταναλώσεων 4. Την ομαλή και αποδοτική λειτουργία της Αγοράς Ηλεκτρισμού στο επίπεδο των δικτύων 5. Την αξιόπιστη και οικονομική λειτουργία των αυτόνομων νησιωτικών ηλεκτρικών συστημάτων επιθυμεί να απασχολήσει 2 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ   Ηλεκτρολογίας     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Ο ένας φοιτητής θα ασχοληθεί με τα εξής (στον Τομέα Μελετών): – Θα εκπαιδευτεί και θα ενημερώνει καθημερινά την ηλεκτρονική εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος της ΠΚ (ΜΤ & ΧΤ). Στα πλαίσια των προγραμματισμένων διακοπών, θα συνεργαστεί και με τον Τομέα Κατασκευών και με τον Τομέα Εκμετάλλευσης της Περιοχής μας – Θα εκπαιδευτεί και θα ασχοληθεί με τη βάση δεδομένων μας (συμπλήρωση και τροποποίηση) που αφορά στο Μητρώο Ασθενών. Πρόκειται για πελάτες ΧΤ που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης και για το λόγο αυτό θα έχει ενεργό ρόλο στη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και στη σύνταξη των σχετικών Επιστολών προς τους πελάτες αυτούς, μέσω των οποίων ενημερώνονται για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος (που επηρεάζουν την αδιάλειπτη ηλεκτροδότησή τους) και τον τρόπο που θα πρέπει να διαχειριστούν απρόβλεπτες βλάβες του δικτύου ΧΤ & ΜΤ (UPS, γεννήτριες) – Θα εκπαιδευτεί στον τρόπο που διαχειρίζεται ο Τομέας Μελετών τις πιθανές δεσμεύσεις χώρων για υποσταθμούς πόλεως σε νέο-ανεγειρόμενες οικοδομές όγκου > 2.500 m3. Η Περιοχή γνωμοδοτεί σχετικά με τη δέσμευση ή μη του κάθε χώρου, λαμβάνοντας υπόψη τα φορτία που αιτείται ο πελάτης, την κατάσταση του δικτύου ΧΤ τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και τα σχέδια υπογειοποίησης που έχει η Επιχείρηση – Θα ενημερωθεί και θα συμμετέχει στη διαδικασία ελέγχου επάρκειας δικτύου ΧΤ, όταν η Υπηρεσία υποδέχεται αιτήματα πελατών για μεγάλες παροχές και Συστάδες. Κατά τον έλεγχο της επάρκειας, θα συζητηθούν θέματα όπως η αναγκαιότητα επαύξησης υπάρχοντος Υποσταθμού (Υ/Σ) Διανομής, επέκταση δικτύου ΧΤ & ΜΤ, αναγκαιότητα κατασκευής νέου Υ/Σ, τροποποίηση δικτύου ΧΤ. Επίσης, θα ενημερωθεί για τον τρόπο (πρόγραμμα in-house του ΔΕΔΔΗΕ) που ελέγχεται η πτώση τάσης (αποδεκτά όρια) στα άκρα των αναχωρήσεων ΧΤ, καθώς και η συνθήκη βραχυκύκλωσης. – Θα δει (και θα συμμετέχει) πώς διαχειριζόμαστε αιτήματα που προέρχονται από τον Τομέα Εκμετάλλευσης της ΠΚ που αφορούν σε τροποποίηση του δικτύου ΧΤ για λόγους καλύτερης εκμετάλλευσης του δικτύου μας (αντικατάσταση γυμνών αγωγών από συνεστραμμένα καλώδια, εξαγωγή νέων αναχωρήσεων από υπάρχοντες Υ/Σ, επαυξήσεις εναέριων Υ/Σ και Υ/Σ πόλεως, «ξεφόρτωμα» αναχωρήσεων από άλλες αναχωρήσεις του ίδιου ή άλλου γειτονικού Υ/Σ κατόπιν μέτρησης φορτίων όλων των φάσεων των αναχωρήσεων από τους Υ/Σ που ενδιαφέρουν. Ο δεύτερος φοιτητής θα συνεισφέρει στη λειτουργία του Τομέα Κατασκευών της Περιοχής Καλλιθέας (δουλειά γραφείου και επίβλεψη Αναδόχου Κατασκευών).

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

-Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου -Άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας -Επιθυμητή (αλλά όχι απαραίτητη) η γνώση σχεδιαστικού προγράμματος

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Σκίπη και Αραπάκη 107, Καλλιθέα

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   ΠΕΡΡΑΙΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ
Τηλ.:   2109281918
Ε-mail:   d.bekiari@deddie.gr
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   www.deddie.gr

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2109872330

Αρμόδιος:

Λαμπρινή Πλατή

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

Οι φοιτητές θα θέλαμε να μπορούν να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Παρόλα αυτά, θα θέλαμε αυτή η αίτηση να θεωρηθεί ως μόνιμη εκδήλωση ενδιαφέροντος, καθώς πάντα θα υπάρχει χώρος και ενδιαφέρον για Πρακτική Άσκηση στην Περιοχή Καλλιθέας.