Η εταιρεία Επωνυμία: Skybridge Parthners IKE και με αντικείμενο Η Εταιρεία Skybridge Parthners IKE που δραστηριοποιείται στο χώρο προγραμματισμού και τεχνικής υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων επιθυμεί να απασχολήσει 1 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

1. Καταγραφή οδηγιών και διαδικασιών που αφορούν το τμήμα μηχανογράφησης. 2. H συμμετοχή σε έργα που αναλαμβάνει το τμήμα SD. 3. Επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν σε υλοποιήσεις του τμήματος SD. 4. Έλεγχος σφαλμάτων (errors) που παρουσιάζονται κατά την εισαγωγή των αρχείων των πελατών στο σύστημα της εταιρείας και άπτονται των αρμοδιοτήτων της συγκεκριμένης θέσης. 5. Δημιουργία Queries, Procedures , Functions με χρήση SQL. 6. Δημιουργία Reports. 7. Εβδομαδιαία αναφορά εργασιών στον υπεύθυνο ομάδας.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

1. Φοιτητής σε Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό ίδρυμα σχετικής ειδικότητας. 2. Γνώση Microsoft SQL Server. 3. Γνώση εργαλείων Microsoft. 4. Άριστη γνώση MS Office. 5. Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

ΑΓΙΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ 45 ΜΟΣΧΑΤΟ

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   ΑΓΙΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ 45 ΜΟΣΧΑΤΟ
Τηλ.:   2152157670
Ε-mail:   info@sbp.gr
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   www.sbp.gr

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2152157670

Αρμόδιος:

Αβανίδου Ευστρατία

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

01/05/2022-30/10/2022 Δυνατότητα εξέλιξης και παραμονής στην εταιρεία με ανανέωση σύμβασης.