Η εταιρεία Επωνυμία: AHI Ν.Α. Ευρώπης Κλιματισμού Μονοπρόσωπη Α.Ε. και με αντικείμενο Η εταιρία AHI Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Μονοπρόσωπη Α.Ε., είναι η πρώτη εταιρία κλιματισμού στον κόσμο και πρωτοπόρος στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση μηχανημάτων & συστημάτων κλιματισμού, ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο, τα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη, παρέχοντας στους πελάτες πλήρη τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα Carrier & Toshiba. H εταιρία αναζητά για τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα (Λεωφ. Κηφισού 18, Τ.Κ. 104 42), 1 άτομο ως Controls Trainee για Πρακτική Άσκηση 6μηνης διάρκειας στο Τμήμα Αυτοματισμών. επιθυμεί να απασχολήσει 1 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ   Μηχανικών Αυτοματισμού ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Εκπαίδευση στα συστήματα αυτοματισμών κλιματισμού, ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού (HVAC) Εξοικείωση με τα συστήματα ψυκτών και τους πίνακες παρακολούθησης λειτουργίας των ψυκτών. Υποστήριξη στο πεδίο σε start-up projects Υποστήριξη στα συστήματα επικοινωνίας και διασύνδεσης με κεντρικό σύστημα αυτοματισμού κτιρίων BMS (IP & RS485 Networks)

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Δίπλωμα οδήγησης Ι.Χ. Άριστη γνώση Αγγλικών. Δυνατότητα μετακίνησης εντός Ελλάδας. Ηθικός και ακέραιος χαρακτήρας. Πρόθυμος και αποτελεσματικός. Ομαδικό πνεύμα. Θέληση για μάθηση.

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, Τ.Κ. 10442, ΑΘΗΝΑ

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, Τ.Κ. 10442, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.:   2106796370
Ε-mail:   evita.koukiou@ahi-carrier.eu
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   https://ahi-carrier.gr/

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2106796370

Αρμόδιος:

Εβίτα Κούκιου

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες