Η εταιρεία Επωνυμία: NESTLE ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. και με αντικείμενο Η Nestlé είναι η κορυφαία εταιρεία Διατροφής, Υγείας και Ευεξίας στον κόσμο. Η αποστολή μας “Good Food, Good Life” είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές την καλύτερη γεύση, τις πιο θρεπτικές επιλογές σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών τροφίμων και ποτών και περιστάσεων φαγητού, από το πρωί έως το βράδυ. επιθυμεί να απασχολήσει 3 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ   Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ   Ηλεκτρολογίας   Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής   Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ   Μηχανικών Αυτοματισμού ΤΕ   Μηχανικών Τεχνολογίας Αεροσκαφών Τ.Ε.       του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Οι φοιτητές που θα επιλεγούν, μαζί με τους τεχνικούς της εταιρείας μας θα επισκευάζουν και θα συντηρούν επαγγελματικές μηχανές καφέ και σε επαγγελματικούς χώρους που έχουμε παρουσία.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Επικοινωνιακές δεξιότητες, ομαδικό πνεύμα, γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών, γνώση αγγλικής γλώσσας

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Αγίου Νεκταρίου 2, Γέρακας

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 4, 15125 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Τηλ.:   2106884111
Ε-mail:   dimitra.chrysikou@gr.nestle.com
Ιστοσελίδα Εταιρείας:

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

2106884375

Αρμόδιος:

ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

Η ανάγκη μας για τις συγκεκριμένες θέσεις Πρακτικής Άσκησης είναι άμεση. Ιδανικά θα θέλαμε οι φοιτητές να ξεκινήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο. Η διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης θα είναι 6 μήνες, πλήρης απασχόλησης. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται, να στείλουν το βιογραφικό τους σημέιωμα στο παρακάτω email: dimitra.chrysikou@gr.nestle.com έως τις 15 Σεπτεμβρίου το αργότερο.