Η εταιρεία Επωνυμία: ΑΓΓ. ΔΕΛΑΒΙΝΙΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ και με αντικείμενο Το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπειάς Sports Rehab(διακριτικός τίτλος) αποτελεί ένα πλήρως εξοπλισμένο, και με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εργαστήριο φυσικοθεραπείας με έμφαση στην πρόληψη, αξιολόγηση και αποκατάσταση κυρίως ορθοπαιδικών παθήσεων, μυοσκελετικών κακώσεων και αθλητικών τραυματισμών. Την πλειοψηφία των ασθενών αποτελεούν εργαζόμενοι, αθλούμενοι, ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές και χορευτές. Το προσωπικό της Sports Rehab είναι απόφοιτοι του τμήματος φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας με μεταπτυχιακή εξειδίκευση. Η εταιρία λειτουργεί εδώ και 11 έτη, τα τελευταία 4 σε ακόμα πιο ευρύχωρες και άνετες εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο Αττικής. επιθυμεί να απασχολήσει 1 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Φυσικοθεραπεία     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Η σπουδάστρια που θα απασχοληθεί στην εταιρεία μας θα έχει παραπλήσια καθήκοντα με το ήδη υπάρχον προσωπικό (λήψη ιστορικού, αξιολόγηση ασθενή, κατάρτιση προγράμματος πρόληψης ή αποκατάστασης, επαναξιολόγηση ασθενή κτλ). Επισημαίνεται πως κατά την επιτέλεση των καθηκόντων του θα υπάρχει συνεχής συνεργασία, ενημέρωση και εκπαίδευση της με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη διεκπεραίωση αυτών και συνάμα την ουσιαστική της εκπαίδευση πάνω σε ό,τιδήποτε αφορά στον τομέα της φυσικοθεραπείας. Η διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης θα είναι 6μηνη και το ωράριο πλήρες αλλά ελαστικό.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Το κυριότερο προσόν της σπουδάστριας πρέπει να είναι η διάθεση της να μάθει και να εκπαιδευτεί. Δεν απαιτείται σε καμία περίπτωση η άρτια εκτέλεση των καθηκόντων της, μιας και βρίσκεται ακόμα σε προπτυχιακό επίπεδο και σχεδόν χωρίς εργασιακή εμπειρία. Επίσης, σημαντικό θα είναι να την ενδιαφέρει ο τομέας της αθλητικής φυσικοθεραπείας, καθώς και ο εν γένει χώρος των μυοσκελετικών κακώσεων και ορθοπαιδικών παθήσεων.

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 100 ΜΟΣΧΑΤΟ

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 100 ΜΟΣΧΑΤΟ
Τηλ.:   2107217430
Ε-mail:   adelavinias@hotmail.com
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   https://www.facebook.com/Sports-Rehab-Angelos-Delavinias-173526992669520/

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

6932034818

Αρμόδιος:

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΛΑΒΙΝΙΑΣ

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

Το διάστημα της απασχόλησης αφορά στους μήνες 04/2020-09/2020. Σε περίπτωση που υπάρχει αγαστή συνεργασία και συμφωνία των δύο πλευρών, η σπουδάστρια δύναται να συνεχίσει να εργάζεται μαζί μας και μετά το πέρας της πρακτικής της άσκησης.