Η εταιρεία Επωνυμία: AHI CARRIER Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. και με αντικείμενο Η εταιρεία AHI Carrier Nότιας Aνατολικής Ευρώπης Μονοπρόσωπη Α.Ε. είναι η πρώτη εταιρεία κλιματισμού στον κόσμο και πρωτοπόρος στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση μηχανημάτων & συστημάτων κλιματισμού, ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο, τα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη παρέχοντας στους πελάτες πλήρη τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα Carrier & Toshiba.H εταιρεία αναζητά για τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα Πρακτική Άσκηση στο Τμήμα Λογιστηρίου. επιθυμεί να απασχολήσει 1 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Διοίκησης Επιχειρήσεων   Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Υποστήριξη στην εφαρμογή και εκτέλεση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Συμφωνία, παρακολούθηση και καταχώρηση τραπεζικών κινήσεων, επιταγών και χρεογράφων. Έλεγχος και καταχώρηση εξόδων προσωπικού. Παρακολούθηση ομαλής λειτουργίας του κυκλώματος ροής των παραστατικών. Συμφωνία λογαριασμών προμηθευτών. Συμμετοχή στη βελτίωση των διαδικασιών του τμήματος. Αρχειοθέτηση και καταχώρηση εταιρικών εγγράφων (Συμβάσεις και Ιδιωτικά συμφωνητικά, Δελτία Αποστολής, Τιμολόγια).

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Βασικές γνώσεις Γενικής Λογιστικής επιθυμητές. Ηθικός και ακέραιος χαρακτήρας. Πρόθυμος και αποτελεσματικός. Ομαδικό πνεύμα. Θέληση για μάθηση.

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Λεωφ, Κηφισού 18

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   Λεωφ, Κηφισού 18
Τηλ.:   210-6796300
Ε-mail:   grinfo@ahi-carrier.com
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   https://www.ahi-carrier.gr/el/

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

210-6796370

Αρμόδιος:

ΚΟΥΚΙΟΥ ΕΒΙΤΑ

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες