Θα θελαμε να σας ενημερώσουμε οτι η εταιρεία μας ενδιαφέρεται να ενταχθεί στις υποψήφιες εταιρείες που προσλαμβάνουν σπουδαστες για πρακτική άσκηση αλλα και για μόνιμη εργασια στις παρακάτω ειδικότητες.

Για την περίοδο 2019-2020 θα χρειαστουμε 5-6 σπουδαστες με σπουδές στις παρακάτω ειδικότητες.
* Ηλεκτρονικός
* Ραδιοηλεκτρολογίας
* Τηλεπικοινωνιων ηλεκτρονικών
* μηχανολογου μηχανικου ηλεκτρολογου
* Ραδιοτεχνίας .τηλεοράσεως
* Ραδιοφωνιας
* ηλεκτρονικος επικοινωνιων
* τεχνικος μετάδοσης πληροφορίας
* ηλεκτρονικος εγκαταστασεων και αυτοματισμού
* ηλεκτρονικος αυτοματισμων

Επιθυμητή αλλα οχι υποχρεωτική είναι ή κατοχή διπλώματος μηχανής ή αυτοκινήτου και η δυνατότητα ταξιδίων σε εξωτερικό και επαρχία.

ΠΡΌΣΘΕΤΗ ΑΜΟΙΒΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ,ΘΕΩΡΗΤΙΚΉΣ ΚΑΤΆΡΤΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΊΑΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ. ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΤΟ ΚΛΆΔΟ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ SECURITY ΤΥΠΟΥ Β. ΛΊΓΑ ΛΌΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΊΑ BOOS A.E

Η BOOS διαθέτει πείρα 40 ετών στην πώληση και ΤΕΧΝΙΚΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΕΞΕΛΙΓΜΈΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ και την παροχή υπηρεσιών σε Τράπεζες, μεγάλους Οργανισμούς και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις.

Οι κυριοι τομεις που δραστηριοποιειται το τεχνικο της τμημα ειναι: * Συναγερμοι, * Αccess control * CCTV * Fire Alarms systems * X-Rays * Walk through metal detectors * Μηχανες επεξεργασιες χρημάτων * Ηλεκτρονικοι αυτοματισμοι προστασιας ΑΤΜ

Η πολυετής εμπλοκή με το συγκεκριμένο αντικείμενο έχει βοηθήσει στην συσσώρευση μεγάλης τεχνογνωσίας, εξειδίκευσης αλλά και κατανόησης των αναγκών των πελατών μας. Το τμήμα service διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς/κινητά συνεργεία.

ALEXIS EMMANOUILIDIS Project Manager

T:  0030 210 6549590
F:  0030 210 6561278
M: 0030 6943 102086