Η εταιρεία Επωνυμία: Menerga Hellas και με αντικείμενο Η Γερμανική Menerga GmbH θεωρείται ως η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στον τομέα του Αερισμού και των Κεντρικών Κλιματιστικών Μονάδων. Με τις περισσότερες διακρίσεις, βραβεία και κατατεθιμένες πατέντες διεθνώς. Τα γραφεία της στην Ελλάδα καλύπτουν επίσης και την Κύπρο αλλά και άλλες βαλκανικές χώρες. επιθυμεί να απασχολήσει 1 φοιτητή/ές για εξάμηνη πρακτική άσκηση από το/τα τμήμα/τα  Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ     του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Περιγραφή θέσης/σεων – καθήκοντα:

Μηχ.Μηχανικός, Μηχανικός Συντήρησης και Εκπαίδευσης. Ο Μηχανικός που θα έρθει θα εκπαιδευτεί στα μηχανήματα και θα κάνει και πρακτική εξάσκηση σε αυτά στον τομέα της ρύθμισης, εκκίνησης (comission and start up), προληπτικής συντήρησης αλλά και περιπτώσεις βλαβών μαζί μαζί με τους υπόλοιπους μηχανικούς της εταιρείας μας.

Απαιτούμενα προσόντα θέσης/σεων:

Ο Μηχανικός θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει έστω τα πρώτα εξάμηνα της σχολής του και να έχει την στοιχειώδη γνώση λειτουργίας μίας Κεντρικής Κλιματιστικής Μονάδας ή/και μίας αντλίας θερμότητας.

Διεύθυνση χώρου απασχόλησης του φοιτητή/τριας:

Λυσίου 11

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα:

Με email

Πληροφορίες:

Διεύθυνση:   Λυσίου 11
Τηλ.:   2109714722
Ε-mail:   info@menerga.gr
Ιστοσελίδα Εταιρείας:   www.menerga.com

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενου να απευθύνονται στο τηλ:

+306932424971

Αρμόδιος:

Αλκης Τριανταφυλλόπουλος

Γενικές παρατηρήσεις – επιπλέον πληροφορίες

6 μήνες ή και παραπάνω