ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
16η Συνάντηση των Γραφείων Πρακτικής Άσκησης των ΑΕΙ της Ελλάδας

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 η 16η Συνάντηση των Γραφείων Πρακτικής Άσκησης των ΑΕΙ της Ελλάδας, την επιμέλεια της οποίας είχε το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και ο Ιδρυματικά Υπεύθυνος του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας καθ. Μιχάλης Γρ. Βραχόπουλος.

Στην συνάντηση συμμετείχαν Υπεύθυνοι Καθηγητές και Διοικητικό Προσωπικό των Γραφείων Πρακτικής Άσκησης της χώρας, εκπρόσωποι των Ειδικών Λογαριασμών Κονδυλίων έρευνας από 27 Ιδρύματα της Χώρας, εκπρόσωποι της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση” καθώς και ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Γιώργος Ιωαννίδης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν τις εργασίες της συνάντησης ο Πρύτανης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κ. Πέτρος Λάμψας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Βαρδακώστας, ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γεώργιος Ψαθάς και ο Αντιδήμαρχός Χαλκιδέων Γιώργος Γιαννούκος. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν το απόγευμα και το επόμενο ραντεβού των γραφείων Πρακτικής Άσκησης δόθηκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου το Σεπτέμβριο του 2018.